Naomi Nioma Welkens

Mijn naam is Naomi Nioma Welkens (1967). Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Na de Havo heb ik Microbiologie gestudeerd aan de HLO. Meteen na mijn afstuderen ben ik als laborante aan het werk gegaan. Omdat ik door het werk allerlei allergische reacties ontwikkelde, schoolde ik me om tot Software Engineer en ging 10 jaar de automatisering in.
Tijdens deze periode ben ik uit interesse acupunctuur gaan studeren aan Qing-Bai. In 2006 studeerde ik af als acupuncturiste. Sindsdien geniet ik er met volle teugen van om de levenskwaliteit van kinderen en volwassen te verbeteren in mijn praktijk ‘ Acupunctuur Praktijk Tilburg’.

Naominioma

Mijn zoektocht naar een andere vorm van geneeswijze begon rond mijn 14e. Ik had toen al jaren last van vermoeidheidsverschijnselen en hartkloppingen. Mijn huisarts dacht dat het aan de puberteit lag en schreef me regelmatig placebo pillen.
Totdat mijn ouders mij meenamen naar de heer Amajota, een genezer. Hij keek naar mijn handen en zei dat ik geen bloed had. Volgens hem moest ik naar de huisarts om ijzertabletten te halen. Na wat laboratorium testen bleek zijn diagnose te kloppen, want mijn hb (2,2) was dramatisch laag.
Hierdoor werd mijn interesse gewekt in hoe men een diagnose kon stellen door simpelweg naar de handen te kijken. Ik volgde cursussen en bestudeerde tientallen boeken die iets vertelden over handen. Met deze informatie gaf ik mensen inzicht inzichzelf.

Een vriend die destijds massage aan Qing-Bai studeerde, vertelde dat je binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde informatie over de gezondheid kon krijgen door handdiagnose. Voor mij was deze informatie het ontbrekende deel van de puzzel. Ik heb mij toen gelijk ingeschreven voor de opleiding. Tijdens mijn studie werd ik steeds enthousiaster over de diepe inzichten van de oosterse geneeskunde om de gezondheid te verbeteren. Daarom heb ik na mijn afstuderen in Chinese Acupunctuur ook Japanse Acupunctuur, Koreaanse Acupunctuur , Ooracupunctuur en NAET bestudeerd om mij verder te verdiepen in deze oude geneeskunst zodat ik nog effectiever pijn, stress en allergieen kan behandelen.

2 gedachten over “Naomi Nioma Welkens

  1. Boeiend hoor….. heb zelf vaak jeuk exceem …..denk ook aan allergieen. Als ik een eitje heb gegeten wordt de jeuk erger. Lees graag over deze alternatieve geneeswijze. Gr.Ankie

    Like

    • Hallo Ankie, ik zie jou reactie nu pas. NAET zou bij jou van toepassing kunnen komen om de overgevoeligheid voor ei en andere zaken te behandelen. Met vriendelijk groet, Naomi Welkens

      Like

Reacties zijn gesloten.